Impressum

Politika privatnosti

Poštovani posetioci,

Hvala što ste posetili našu web stranicu

Vaš pristup našoj web lokaciji podleže uslovima korišćenja web stranice i politici privatnosti, kao i važećim propisima Republike Srbije koji regulišu ovu oblast.

Pristupanjem i korišćenjem naše web stranice obavezujete se na neograničeno prihvatanje ovih uslova korišćenja.

Griva čuva privatnost svih posetilaca ove web stranice i štiti lične podatke posetilaca (u daljem tekstu: posetilac i / ili korisnik web lokacije).

Podaci firme
  • “Griva” D.O.O.
  • Stanoja Bunuševca 14, 18000 Niš
  • PIB 106131965
  • Tel: +381 61 17 10 100
  • grivastampa@gmail.com
  • stampa@griva.rs
Upotreba informacija

Svi korisnici interneta mogu da posete web lokaciju Griva bez ikakvih ograničenja i u skladu sa uslovima korišćenja bez otkrivanja bilo kakvih ličnih podataka. Sve informacije koje prikupljamo koriste se za olakšavanje upotrebe web stranice kao i za sprečavanje zloupotrebe i nezakonitih aktivnosti u vezi sa prezentacijom.

Prikupljamo isključivo podatke o korišćenju web stranice kao što su broj preuzimanja nekih baza podataka, broj korisnika dnevno, broj pregledanih stranica i IP adrese računara. Ove informacije se prikupljaju bez pojedinačne identifikacije, iako se IP adrese mogu koristiti u slučaju sprečavanja zloupotrebe i nezakonitih aktivnosti. Ove podatke koristimo za poboljšanje prezentacije naše web stranice i pružanje najrelevantnijeg mogućeg iskustva našim korisnicima.

Prikupljanje ličnih podataka

U slučaju da vas zatražimo za neke druge lične podatke, traži ćemo i Vaše odobrenje (npr. putem internet obrasca ili e-maila) u obliku službenog pristanka i obavestiti Vas o postupku i svrsi prikupljanja takvih podataka.

Lični podaci koje nam date ili kojima pristupimo putem ove web stranice koristiće se isključivo za odgovor na vaša pitanja i / ili za poboljšanje naših usluga, obaveštenja o ponudama i dodatnih informacija i aktuelnih vesti koje bi Vam mogle biti zanimljive u vezi sa Centar zdravstvenog turizma.

Želimo da naglasimo da Griva može da prikuplja lične podatke od korisnika web stranice isključivo u skladu sa odredbama Zakona o zaštiti ličnih podataka („Službeni glasnik Republike Srbije“, br. 97/2008, 104/2009, 68 / 2012 i 107/2012), (u daljem tekstu: Zakon).

Pristup informacijama

Sve informacije koje dajete biće skladištene na našem serveru i njima će moći pristupiti isključivo osobe ovlašćene za obradu podataka u svrhe navedene u ovoj politici ili u bilo koje druge svrhe koje ste odobrili kao korisnike web stranice.

Vaši podaci će se obrađivati i čuvati sve dok nam date svoj pristanak za to.

Upotreba kolačića

Web lokacija Griva koristi kolačiće prilikom prikupljanja podataka.

Kolačić je mali tekstualni deo podataka koji se šalje vašem računaru kada posetite web lokaciju. Kolačići na web lokaciji Griva imaju nekoliko različitih funkcija i omogućavaju efikasnije pregledavanje stranica, spremanje omiljenih postova i doprinos boljem iskustvu naše web stranice.

Naša web stranica takođe može koristiti kolačiće koji nisu neophodni za funkcionisanje. Ne koristimo takve kolačiće za nadgledanje ponašanja nekih korisnika ili njihovu identifikaciju već za sticanje korisnih saznanja o načinu korišćenja naše veb stranice kako bismo ih dodatno poboljšali za naše korisnike.

Ako ne želite da primate kolačiće, možete da podesite svoj Internet pretraživač na način da vas obaveštava kada se kolačići pošalju i takođe možete da odbijete primanje svih kolačića. Štaviše, možete obrisati kolačiće koji su već smešteni u vaš računar.

Ograničavanje ili blokiranje kolačića postavljenih na vašem računaru putem internet pretraživača vrši se podešavanjem postavki pregledača. Za više informacija posetite www.aboutcookies.org, web lokaciju koja sadrži detaljna uputstva o ovom postupku u različitim internet pregledačima.

Prava intelektualne svojine

Kompletan sadržaj web lokacije Griva (svi tekstovi, logotipi, fotografije, audio sadržaji i video materijali na ovoj web stranici) predstavlja autorska prava ili vlasništvo nad Griva ili je postavljen na web lokaciji uz dozvolu vlasnika (i) i / ili ovlašćeni nosioci prava intelektualne svojine.

Strogo je zabranjeno korišćenje sadržaja bez pismenog odobrenja vlasnika na bilo koji drugi način, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja.

Funkcioniranje web stranica

Griva ne garantuje da će njegova web lokacija funkcionisati bez prekida ili grešaka, ali će pokušati da otkloni takve nedostatke što je pre moguće.

Griva nije odgovoran za bilo kakvu materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu, koja može nastati korišćenjem web stranice i njenog sadržaja. Štaviše, naša web lokacija može da sadrži linkove ka drugim web lokacijama koje nisu nezavisne od Griva i zato nisu podložne ovim Pravilima o privatnosti i uslovima korišćenja. Griva ne kontroliše, niti je odgovoran za sadržaj, uslove korišćenja, politiku privatnosti ili sigurnost bilo koje druge web stranice.

Maloletni posetioci web lokacije

Svi maloletni posetioci web stranice dužni su da dobiju dozvolu.